HYR VÅRT POPULÄRA CHAMBRE PÅ KUNGSHOLMEN

Vi har bara ett chambre och det finner ni på Polhemsgatan 21 på Kungsholmen som är väldigt populärt. Ni kan se bilder på rummet på vår Instagram.

Vi erbjuder ett väldigt enkelt koncept! Det finns bord och stolar samt några ståbord – man kan möblera hur man vill. 

Ni kan förbeställa grejer så de finns öppna ölflaskor, bubbel eller drinkar väntandes på er vid ankomst – alla detaljer planerar ni med vår chambrechef.

Ni kan beställa vad ni vill äta innan eller ta det som det kommer på plats. Ni bestämmer hur planerade ni vill vara. Pizzorna till större sällskap kommer in efter hand (flying pizza) – så man delar på dem när de väl kommer in (sharing-style). Vår meny hittar ni på www.deglabbet.se

Ni får ett eget rum med egen högtalare och kan styra musiken själv. Ni kan inreda/pynta om ni vill. Sen har vi även tillgång till projektor samt lite diskobelysning.

Det kostar inget att hyra rummet men vi har en minimum spend som gäller på ca 6-10k beroende på antal. Vi sätter allt på en nota. Max antal i lokalen ca 30 personer. Man kan få en uteservering i anslutning till chambren vid behov (och väder).

Man får vara i lokalen till senast 22:30. Detta på grund av att respektera bostäder ovanför oss.

Om du vill att folk betalar för sig själv efter en viss punkt kan man beställa i baren. Vi är flexibla och vill göra er nöjda.  

Du får gärna komma och besöka oss innan och se hur du vill möblera etc i chambren. Bokningar sker via mail till hello@deglabbet.se. Först till kvarn gäller!

Om du vill boka återkom med namn, preliminärt antal gäster, tider och telefonnummer – hello@deglabbet.se   

Vi ser fram emot att välkomna dig! Det blir kul!

Välkommen!